Maak een afspraak

Maak een afspraak

Verzonden

Bedankt voor het maken van een afspraak. Er wordt per e-mail contact met u opgenomen om de afspraakdatum te bevestigen. Ik doe mijn uiterste best om zo snel mogelijk te reageren.

Fout

Er is helaas iets misgegaan tijdens het maken van een afspraak. Controleer of u alle velden goed hebt ingevuld. Lukt het nog steeds niet? Dan kunt u altijd bellen met 058-2553732.

Met het onderstaande formulier kunt u een afspraak maken voor een consult. Er zal vervolgens contact met u worden opgenomen om de afspraak te bevestigen. Heeft u een vraag over vergoedingen? Kijk dan op op de pagina praktijkinformatie onder de kop vergoedingen.
In de onderstaande velden kunt u een voorkeursmoment opgeven voor de afspraak. Er kan niet worden gegarandeerd dat deze dag vrij is. Er zal altijd contact met u worden opgenomen om een afspraak in te plannen.


In het onderstaande veld kunt u kort uw klachten omschrijven.


Er wordt per e-mail contact met u opgenomen om de afspraakdatum te bevestigen. Ik doe mijn uiterste best om zo snel mogelijk te reageren.

Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt. Zie ook onze privacyverklaring. Dit formulier gebruikt reCAPTCHA-beveiliging. Google's privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.